Hobby’s

Mijn voornaamste hobby is het beheren van onze B&B De Bloesemhof, met 2 comfortabele knusse gastenverblijven. De gasten verwelkomen in diverse talen, het naar de zin maken, toeristische informatie verstrekken over de omgeving, me gastvrij opstellen en ze enthousiast zien vertrekken, dat maakt me blij. Ik ben erg trots op de mooie beoordelingen die ik regelmatig krijg.

Voor het regionaal toeristennetwerk in de Bommelerwaard verzorg ik het secretariaat, heb veel contacten met relaties en organiseer ik ledenbijeenkomsten en al wat daarbij komt kijken. Het onderling samenwerken en netwerken maakt dat we samen sterk staan voor de regio. Tevens doe ik regelmatig vrijwillig baliediensten om bezoekers toeristische informatie over de regio te geven.

Graag ga ik wandelen met onze lieve hond Sybe, een Friese Stabij, en ik vind het leuk nieuwe wandel- en natuurgebieden te ontdekken.

 

Regelmatig lees ik een mooi boek (bij voorkeur een thriller of een roman), ga ik graag uit eten of naar de bioscoop en bezoek zo af en toe eens een museum.