Vaardigheden

Vaardigheden
Wat vaardigheden betreft ben ik erg handig met de computer. Ik heb door de jaren heen met heel veel programma’s gewerkt. Al ken ik een programma niet, dan duik ik er in en heb ik het snel onder de knie. Ik kan het niet uitstaan als iets niet lukt, en ga door tot ik het gevonden heb.

Ik ben o.a. bekend met de volgende programma’s:
Diverse versies van Windows, Word, Powerpoint, Excel, Outlook, WordPress, MailChimp, Sharepoint, Dropbox, Lync, SAP, ADP, Google, diverse website/intranet programma’s, social media.

Talen
Talen spreken gaat me goed af. Engels gaat gemakkelijk, Duits eveneens behoudens de wellicht niet altijd duidelijk uitgesproken naamvallen, in het Frans kan ik me redden en ook Spaans is me niet vreemd, hoewel niet vloeiend kan ik het redelijk lezen.

Gastvrijheid
Met mensen omgaan, bezoekers gastvrij ontvangen, toespreken, helpen en proberen problemen op te lossen, dat geeft me voldoening. Échte aandacht voor de klant, beloven dat je terugbelt of het probleem uitzoekt en dat vervolgens ook dóet, dat vind ik belangrijk. Even extra moeite doen dat geeft zoveel resultaat.

Klik hier voor mijn volledig cv.